11.03.2021, 22:33

У Запорізькій області помер 5-місячний хлопчик, поки "мама" пила пиво з сусідкою

дом

У Запорізькій області помер 5-місячний хлопчик, який перебував у будинку без опалення, поки його мати пила пиво з сусідкою.

Про це повідомила прес-служба поліції Запорізької області, передає Час Пік.

"Під час проведення огляду місця події співробітники поліції встановили, що загиблий хлопчик жив з матір'ю і дворічною сестрою в господарській споруді, яку нещодавно зняла 28-річна жінка, переїхавши з міста Енергодар. Вона ніде не працювала, на обліку служби у справах дітей Кам'янка-Дніпровської територіальної громади не перебувала. Проживала сім'я за відсутності електропостачання та опалення, в умовах повної антисанітарії", - коментує начальник ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області Ольга Зінченко.

За словами матері, того дня вона повернулася від сусідки, з якою випивала пиво, погодувала дитину і пішла спати. Коли прокинулася - виявила, що її син мертвий.

Причину смерті хлопчика встановить судово-медична експертиза.

Дворічну дівчинку забрали до медзакладу, а її подальшу долю вирішить служба у спрравах дітей Кам'янсько-Дніпровської територіальної громади.

За фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з кваліфікуючими ознаками) кримінального кодексу України.

Читайте також: На Херсонщині зниклу 7-річну дівчинку знайшли мертвою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк