10.04.2021, 14:18

У Сєвєродонецьку назвали дату закінчення опалювального сезону: коли охолонуть батареї

В Северодонецке назвали дату окончания отопительного сезона

Керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк підписав розпорядження про завершення опалювального періоду. Названа дата, коли в місті відключать опалення.

У Сєвєродонецьку закінчується опалювальний сезон. Скоро у всіх будинках міста охолонуть батареї централізованого опалення, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ВЦА м. Сєвєродонецьк.

"Керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк відповідно до п. 5 "Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", затверджених Постановою КМУ від 21.07.2005 р. №630, у зв’язку зі встановленням середньодобової температури повітря +8С, підписав розпорядження щодо завершення опалювального періоду 2020-2021 років з 24 годин 00 хвилин 11 квітня 2021 року на об’єктах централізованого теплопостачання, об’єктах адміністративного та виробничого призначення, культури, освіти, охорони здоров’я, молоді та спорту (крім таких, які мають власні котельні), житлового фонду", - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті ВЦА м. Сєвєродонецьк.

Тим часом, багато жителів Лисичанська, де опалення відключили ще 1 квітня, скаржаться на холод у своїх оселях, в школах та дитсадках.

Читайте новини міста та регіону:

У Сєвєродонецьку готують лист з вимогою не припиняти мовлення 30 каналів у сітці Мережі "Ланет"

У рамках "Великого будівництва": На Луганщині модернізують низку соціальних об'єктів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк