16.04.2021, 16:37

До Великодня та травневих свят з Лисичанська призначать додатковий поїзд

вокзал

До Великодня та травневих свят "Укрзалізниця" запланувала запуск 11 додаткових поїздів на напрямки, які користуються найбільшою популярністю.

Про це повідомив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик під час брифінгу у Верховній Раді 16 квітня, передає Час Пік з посиланням на ]]>прес-службу компанії.]]>

"Зараз ми пропрацювали призначення до Великодня та травневих свят 11 додаткових поїздів. Традиційно додаємо поїзди на ті напрямки, які є найбільш популярними серед пасажирів, у тому числі в Закарпатті. Просимо пасажирів на вокзалах та в поїздах дотримуватися всіх карантинних вимог і обов'язково носити маски. Подорожуйте безпечно", - зазначив Юрик.

Зокрема, передбачається, що святкові рейси в травні буде здійснювати поїзд №137/138 Хмельницький - Лисичанськ.

Крім того, повинні бути призначені ще чотири додаткових цілорічних поїзди: № 29/30 Київ - Ужгород, № 251/252 Харків - Миколаїв, №774/773 Київ - Шостка, №781/782 Черкаси - Київ.

Як зазначили в "Укрзалізниці", на свята додаткові поїзди курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.

Читайте також: Пояснити не можна: камери в супермаркеті АТБ зняли "ожилий" товар (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк