18.05.2021, 13:00

Офіційно: список будинків у Лисичанську, мешканці яких мають право відключитися від централізованого опалення

Марина Началова | Всі новини автора
отрезать отопление в лисичанске

Згідно з законом, відключитися від централізованого опалення мають право власники квартир у багатоквартирних будинках, де не менше половини квартир вже відключені.

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація нарешті ]]>оприлюднила ]]>список таких будинків у Лисичанську, передає Час Пік.

Як зазначається у повідомленні, на виконання п.2 розділу третього Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року № 169, управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА надає Перелік багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж половина квартир та нежитлових приміщень відокремлена (відключена) від системи теплопостачання.

Довідка: відповідно до Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, власники квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку, приєднаного до ЦО та ГВП, мають право відокремити (відключити) свою квартиру чи нежитлове приміщення від ЦО та ГВП у разі, якщо на день набрання чинності Законом України «Про житлово-комунальні послуги» не менше як половина квартир та нежитлових приміщень цього будинку відокремлена (відключена) від ЦО та ГВП, та влаштувати систему індивідуального теплопостачання (опалення та/або гарячого водопостачання) у такій квартирі чи нежитловому приміщенні. З повним текстом документу можна ]]>ознайомитися тут]]>.

Згідно з інформацією, оприлюдненою Лисичанською ВЦА, у місті мають право відключитися від тепломережі мешканці 138 будинків:

​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте ще:

У Лисичанську планують суттєво підвищити тариф на воду у 2022 році

У Лисичанську приберуть ноги Леніна з головної площі: голова ВЦА видав розпорядження

Повірка лічильників: кому в Лисичанську потрібно терміново звернутися до водоканалу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк