04.06.2021, 13:44

У Сєвєродонецьку значно подорожчав вивіз сміття: як змінилися тарифи з 1 червня

Ольга Романец | Всі новини автора
вывоз мусора

Комунальне підприємство "Сєвєродонецьккомунсервіс" повідомило про зміну тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення) з 1 червня. Тепер мешканці міста платитимуть за послуги підприємства втричі більше.

Про це повідомляє прес-служба ВЦА Сєвєродонецька, передає Час Пік.

"Комунальне підприємство "Сєвєродонецьккомунсервіс" інформує про зміну тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (в частині вивезення та поховання) з 01.06.2021 р. на підставі розпорядження керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації № 807 від 31.05.2021 р. "Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (в частині вивезення та поховання) по КП "Сєвєродонецьккомунсервіс", - йдеться в повідомленні.

Так, тепер кожен житель багатоквартирних будинків у Сєвєродонецьку за вивезення сміття замість 7,76 грн платитиме майже 26 грн на місяць.

Головною причиною підвищення тарифів в "Сєвєродонецьккомунсервісі" називають економічну необґрунтованість і формування ціни виходячи зі збитковості підприємства і застарілих показників.

Як зазначив в.о. директора КП "Сєвєродонецьккомунсервіс" Олександр Фомічов, тарифи не підвищувалися з 2011 року. За 10 років значно змінилися ціни на паливно-мастильні матеріали, комплектуючі до транспортних засобів та інші послуги, які використовувалися на підприємстві.

тарифы

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк