13.07.2021, 12:57

Працівниця Лисичанської ВЦА звернулася до Зеленського з проханням захистити від цькування з боку керівництва

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанская вга

Співробітниця Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації заявила про систематичний тиск і дискредитацію з боку керівництва.

Анастасія Вострікова, що є фахівцем першої категорії відділу з документообігу і діловодства Лисичанської ВЦА, опублікувала в мережі ]]>пост]]>, в якому розповіла про ситуацію і звернулася до президента Володимира Зеленського та голови Луганської ОДА Сергія Гайдая з проханням вжити заходів. Її заяву вже поширили ]]>місцеві ЗМІ]]>, передає Час Пік.

Нещодавно Вострікова вже заявляла про те, що керівництво вирішило притягнути її до дисциплінарної відповідальності за залишений в соцмережі коментар про організацію пасажирських перевезень в регіоні. До речі, пізніше у ВЦА затвердили "Кодекс етичної поведінки посадових осіб Лисичанської ВЦА", який зобов'язує співробітників "зміцнювати позитивну репутацію органів місцевого самоврядування".

Як стверджує Вострікова, психологічний тиск і переслідування її з боку заступника керівника ВЦА Станіслава Мосейко триває з моменту введення ВЦА в Лисичанську в минулому році.

За словами Вострікової, з січня 2021 року з боку чиновників почався відкритий тиск на неї. На фоні стресу в червні вона потрапила в лікарню, у неї стався викидень.

"Але і в лікарні цей чиновник не залишав мене в спокої. Ним особисто або його підлеглими регулярно здійснювалися перевірки моєї фізичної присутності у відділенні лікарні", - пише Вострікова.

Вона звернулася до Зеленського та Гайдаюя з проханням вжити заходів щодо керівництва Лисичанської ВЦА, а саме Мосейка, і захистити її права.

Як повідомаляє ]]>місцеве видання,]]> наразі ніякої реакції та коментарів з боку керівництва Лисичанської ВЦА, Луганської облдержадміністрації та правоохоронних органів щодо щодо заяв Вострікової немає.

Читайте ще:

У Кабміні обговорили трансформацію шахтарських регіонів України: з яких міст почнуть

Гайдай пообіцяв мешканцям Лисичанська новий сучасний фонтан

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк