22.07.2021, 20:41

В Одесі за ніч випала двомісячна норма опадів: частина міста опинилася під водою (відео)

наводнение

22 липня Одесу та прилеглі населені пункти накрила потужна злива. За ніч у центрі регіону випала двомісячна норма опадів - близько 100 мм.

В результаті стихії більше 20 населених пунктів залишилися без світла, в багато вулиць в центрі були заблоковані через повінь, передає Час Пік.

Крім того, в місті частково паралізовано рух трамваїв: зупинено рух по 10 трамвайним та 1 тролейбусному маршрутам. Через підтоплення заблоковано проїзд на селище Котовського - найбільший житловий масив на околиці міста.

Деякі літаки не змогли приземлитися в Одесі через погану видимість. Екіпажі прийняли рішення сідати на інших аеродромах. Зокрема, борт LOT, який прибув з Варшави, повернувся назад, а літак Azur Air Ukraine з Анталії полетів до Борисполя.

Рятувальники евакуювали з підтоплених будинків 18 осіб. ДСНС спільно зі співробітниками обленерго займаються відкачуванням води. Загиблих та постраждалих від повеней немає.

Як повідомлялося раніше, деякі курорти Азовського моря також спіткала негода - дощі, шквали та грози. Зокрема, в Кирилівці був помічений великий смерч.

Читайте також: Курорти Азовського моря всіяні медузами: туристи придумали "апетитний" спосіб впоратися з проблемою (фото, відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: