08.08.2021, 15:29

У Лисичанську пройшли змагання з мотокросу: фото

Марина Началова | Всі новини автора
мотокросс

Сьогодні, 8 серпня, у Лисичанську відбувся ІІ етап Кубку Донбасу з мотокросу, в якому взяли участь спортсмени з 6 областей.

Про це повідомила прес-служба Лисичанської міської ВЦА, передає Час Пік.

Як зазначається, вже стало доброю традицією, що змагання відбуваються саме у День будівельника, адже безпосереднім організатором та генеральним спонсором заходу є ТОВ «Лисичанська інженерно-будівельна компанія».

Захід відвідав заступник керівника Лисичанської міської ВЦА Олег Калінін. Відкриваючи захід, він привітав присутніх із професійним святом та висловив Подяку Лисичанської міської ВЦА співробітникам ТОВ «Лисичанська інженерно-будівельна компанія» за багаторічну плідну працю, значний внесок у розвиток будівельної ґалузі у регіоні, активну участь у громадському житті міста та з нагоди Дня будівельника.

Після офіційної частини заходу розпочались змагання заїздами зареєстрованих учасників за передбаченим регламентом. Круті спуски та різкі повороти, рев двигунів моторів та стовпи піску і пилу, що здіймались догори, — все це заряджало глядачів позитивною енергією і спонукало до шалених оплесків.

У змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів із 6 областей України: Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Сумської та Дніпропетровської. Кращих з кращих буде нагороджено за результатами проведених заїздів.

Читайте ще: Тепер офіційно: у Лисичанську готуються видобувати вугілля кар'єрним способом

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк