22.09.2021, 12:00

Вибухові роботи 23 вересня у Лисичанську не погоджені ВЦА (оновлено)

Марина Началова | Всі новини автора

У ВЦА повідомили, що 23 вересня жителі Лисичанської територіальної громади можуть почути вибухи. Пізніше з'явилося повідомлення, що вибухові роботи не погоджені ВЦА.

Про вибухові роботи сьогодні вранці попередила прес-служба Лисичанської міської ВЦА, передає Час Пік.

Як було зазначено, 23 вересня з 16.00 до 17.00 будуть проводитися вибухові роботи по обвалення двох будівель ТОВ «Лотуре Зернопром».

Місцевих жителів попросили з розумінням поставитися до можливих незручностей. Почувши вибухи в цей день, зберігайте спокій, повідомте цю інформацію сусідам і знайомим. Правильною поведінкою ви допоможете запобігти виникненню паніки.

Як повідомлялося, вибухові роботи буде проводити спеціалізоване підприємство ТОВ «БВР УКРВИБУХСЕРВІС» (дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки №124.21.32, видане 09.03.2021 Головним управлінням Держпраці України в Київській області).

Доповнено: Пізніше повідомлення про заплановані вибухові роботи було видалено зі сторінки ВЦА у Фейсбуці і опубліковано інший допис:

"Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація повідомляє, що станом на 17.00 22 вересня 2021 року, не погоджує проведення вибухових робіт на території зернопереробного підприємства ПАТ «Лотуре Зернопром»".

Читайте ще:

Зняли лічильник та крали електроенергію: Родина з Лисичанська заплатить штраф у 50 тисяч гривень

Зеленський в США залишив автограф уродженцю Лисичанська - майору американської Нацгвардії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк