26.09.2021, 17:12

У Лисичанську повернули заборону на продаж алкоголю у нічний час

Марина Началова | Всі новини автора

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація знову заборонила продаж алкогольних напоїв у нічний час доби.

Відповідне розпорядження №1083 було підписано керівником ВЦА 23 вересня, передає Час Пік.

Цим розпорядженням поновлюється дія рішення Лисичанської міської ради від 31.05.2018 №46/698 "Про заборону продажу алкогольних напоїв в нічний час на території міста Лисичанська".

У даному рішенні міськради йдеться: "Заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Лисичанська у період з 22:00 години вечора до 06:00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята".

Розпорядження керівника ВЦА від 17.06.2021 №552, яким зупинялося вищезгадане рішення міськради, тепер вважається таким, що втратило чинність.

Як вказується, розпорядження №1083 було підписано, розглянувши лист відділу поліції №3 ГУНП в Луганській області щодо заборони продажу алкогольних напоїв на території Лисичанської міської територіальної громади в нічний час доби, з метою попередження вчинення правопорушень у стані алкогольного сп’яніння, забезпечення належної охорони публічного порядку та безпеки в нічний час доби.

Читайте ще:

Зняли лічильник та крали електроенергію: Родина з Лисичанська заплатить штраф у 50 тисяч гривень

Зеленський в США залишив автограф уродженцю Лисичанська - майору американської Нацгвардії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк