18.11.2021, 07:58

Україна посилює режим патрулювання кордону з Білоруссю

Украина усиливает режим патрулирования границы с Беларусью

У Рівненській області ситуація на прикордонних ділянках спокійна та контрольована. Особовий склад силових підрозділів готовий до можливого посиленого несення служби біля кордону з Білоруссю.

Основна мета посилення режиму - не допустити міграційну кризу та масові заворушення на українсько-білоруському кордоні. Про це йшлося під час координаційної наради представників силових структур у місті Вараш на Рівненщині 17 листопада, передає Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Участь у нараді також взяли голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та голова поліції області Олексій Камишанський. До регіону прибув голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Учасники наради обговорили основні аспекти та алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на державному кордоні.

Начальник поліції Рівненської області Олексій Камишанський зазначив, що поліцейські підрозділи готові до посиленого варіанту несення служби. Визначено додаткові групи для патрулювання у Вараському районі, які обстежують територію для виявлення проблемних ділянок. Вже перевірено більше восьмисот покинутих будівель, визначено місця дислокації у разі залучення додаткових приданих сил. 

Після завершення наради Голова Нацполіції з керівником ОДА та очільником обласної поліції гелікоптером проінспектували державний кордон з Республікою Білорусь.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк