21.01.2022, 15:29

У Рубіжному водійка, яка порушила ПДР, пропонувала патрульним хабар

взятка

На Луганщині водійці, яка порушила ПДР, загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію патрульним неправомірної вигоди.

Про це повідомляє патрульна поліція Луганської області в Facebook, передає Час Пік.

У четвер, 20 січня, близько 19 години вечора, в Рубіжному патрульні звернули увагу на автомобіль Suzuki, який рухався без включеного ближнього світла фар в темний час доби.

Патрульні зупинили автомобіль та виявили за кермом 36-річну жінку, яка при розгляді справи про адміністративне правопорушення запропонувала патрульним грошові кошти за непритягнення її до відповідальності та нескладення адмінматеріалів.

Інспектори роз'яснили громадянці чинне законодавство та попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Жінка на попередження не відреагувала і продовжила пропонувати гроші патрульним.

За підсумком, за порушення ПДР патрульні поліцейські винесли відносно громадянки постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП. Крім того, правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу за фактом пропозиції неправомірної вигоди посадовій особі, за що передбачена кримінальна відповідальність згідно зі ст. 369 ККУ.

Читайте також: Керівник філії "Луганського облавтодору" попався на хабарі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк