03.02.2022, 18:15

На Луганщині ВАЗ зіткнувся з вантажівкою: постраждали жінка та дитина

дтп луганщина

У Луганській області сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Водій ВАЗ не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою MAN.

Подробиці повідомила поліція регіону в Facebook, передає Час Пік.

У середу, 3 лютого, о 7:00 ранку, до чергової частини поліції Старобільська надійшло повідомлення про те, що на автодорозі в районі с. Підгорівка сталася ДТП з постраждалими.

Поліцейські, які приїхали на місце події, попередньо встановили, що 44-річний водій автомобіля ВАЗ-2106, рухаючись по вул. Чкалова у бік Старобільська, під час об'їзду припаркованого на узбіччі автомобіля "Нива", не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем MAN під керуванням 50-річного жителя смт Нижня Дуванка.

Внаслідок ДТП пасажири автомобіля ВАЗ-2106, 45-річна жінка та 11-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні.

За інформацією медиків, водії обох транспортних засобів були тверезими.

За даним фактом відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Читайте також: Мешканець Лисичанська "нокаутував" двох дівчат лопатою: бив по голові

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк