28.01.2023, 09:10

"Буряти, якути та бог знає хто ще": Луганщину заполонили "російські брати"

Донбасс заполонили "русские братья"

З приходом "руського миру" на Луганщину, регіон заполонили "російські брати", сусідство з якими завдає чимало клопоту місцевим жителям. Відтепер людям, які залишилися в окупації, доводиться жити у постійному страху.

На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), російська армія готується до великого вирішального наступу в Луганській області. Вочевидь, саме тому в регіоні відзначається збільшення кількості солдатів так званої "другої армії світу", повідомляє Час Пік.

У мережі повідомляють, що у смт Станиця Луганська "звезли різну русню: бурятів, якутів та бозна кого ще". Як повідомляють місцеві жителі, зараз їх у населеному пункті дуже багато.

Таке сусідство не обіцяє нічого доброго місцевим, бо представники армії РФ давно забули, що таке честь та гідність. Скрізь, куди приходить "руський мир", люди скаржаться на свавілля та безкарність російських солдатів.

Насильство, пограбування, знущання, побиття, тортури та вбивства - все це відбувається на окупованих територіях Луганщини, куди сьогодні перекидають бурятів, якутів, "мобіків", кадировців та "вагнерівців". Повідомлення про те, ]]>що творять росіяни]]>, часто з'являються у соцмережах.

За словами місцевих жителів, ]]>окупанти постійно п'ють]]>, незважаючи на те, що ватажок "ЛНР" Пасічник заборонив реалізацію алкоголю у Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Попаснянському, Кремінському, Сватівському та Міловському районах. "Сухий закон" існує лише на папері...

Читайте також:

"Не соромляться грабувати та ґвалтувати": Жителі Луганщини розповіли про свавілля окупантів

У Рубіжному окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з РКТК

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк