03.02.2023, 11:36

Окупанти активізувалися на Луганщині: загострення біля Білогорівки та Кремінної

Иллюстративное фото / Открытый источник

На Луганщині не припиняються запеклі бої. Путін наказав своїй армії до березня вийти на адмінкордон Луганщини, тому противник підтягує в регіон підкріплення та безперервно атакує.

Ситуація на Луганщині залишається складною. Спостерігається загострення поблизу Білогорівки та в районі Кремінної. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Кількість атак російських окупаційних військ збільшилась. Таким чином вони намагаються зондувати якісь шпаринки в нашій обороні Але українські воїни тримають всі позиції та дають відсіч. Окупанти завчасно оголошують про захоплення того чи іншого населеного пункту. Це абсолютно не відповідає дійсності", - сказав Гайдай.

Готуючись до наступу, окупанти відключили на захоплених територіях мобільний інтернет. За словами Гайдая, росіяни бояться, що місцеві жителі можуть повідомити про пересування техніки та місця розташування окупантів.

Нагадаємо, Путін наказав російським військам захопити Донецьку та Луганську області до березня 2023 року. На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), Путін переоцінив можливості російської армії.

Сергій Гайдай про ситуацію на Луганщині на ранок 3 лютого:

Читайте також: Великий наступ має всі шанси захлинутися у зачатку: військовий оглядач про плани росіян захопити Донбас

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк