29.04.2023, 13:46

Поява електропостачання та почастішання прильотів: Що зараз відбувається в окупованій Кремінній

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області нарешті з'явилось електропостачання, але не скрізь: його досі немає у віддалених районах. Обстріли лунають частіше, люди втомилися, але сподіваються на врожай.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>Донбас Оперативний]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що єдина хороша новина: поява електрики в центральних районах міста. Також є газ, а вода за графіком. Однак звуки вибухів чутно частіше.

"Сьогодні протягом дня понад 15 прильотів нарахував з того, що можна було почути. Дуже чітко видно, що летить в приватний сектор цілеспрямовано. Не дивлячись на обстріли, люди, звісно, втомлені, але намагаються саджати город і сподіваються на врожай", —  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Кремінній ситуація складна. За словами користувачів мережі, яким вдалося вийти на зв'язок із Кремінною, у місті неспокійно. "Прильоти" також нерідке явище. Тим часом у пропагандистських чатах продовжують вдавати спокійне та мирне життя. Місцеві "почекуни" розхвалюють тимчасову "владу" та закликають цивільних повертатися до міста. 

Раніше повідомлялось, що тим жителям, які хочуть покинути місто, це часто не по кишені. З повідомлень мешканців міста стало відомо про те, що в Кремінній працює пропускна система і місто закрите. Проте виїхати можна, але для цього потрібно мати кругленьку суму. 

Читайте також: "Без російського паспорта — нікуди": місцеві розповіли нові деталі паспортизації на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк