16.05.2023, 21:21

"Звичайні" справи для Кремінної": у мережі розповіли подробиці "прильотів" по місту

кременная

Ситуація у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області напружена. Інформація про "прильоти" по місту з'являється в мережі чи не щодня.

Про подробиці останніх "прильотів" у Кремінній повідомляє Telegram-канал "]]>Rubezhnoe]]>" з посиланням на користувачів мережі, передає Час Пік.

"Звичайні" справи для Кремінної сталися. Вчора вранці під'їхала машина з військовими до району готелю. По ній приліт. Одну цивільну жінку поранило. Госпіталізовано. Ще два прильоти. Без жертв. Вікна в будинку навпроти вилетіли", - розповідають користувачі мережі.

Нагадаємо, день тому в мережі також повідомляли про потужні "прильоти" у Кремінній. За непідтвердженими даними, в результаті є загиблі та багато поранених.

Варто зазначити, що підтвердити або спростувати інформацію з соцмережі на даний момент неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: "Був один тихий день за півтора місяці": у мережі показали відео з окупованої Кремінної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк