25.05.2023, 19:26

"Війська ворог не виводив": Стрюк про поточну ситуацію в Сєвєродонецьку

северодонецк

Росіяни не відводили війська з окупованої частини Луганської області для посилення оборони кордону, попри заяви російських ЗМІ.

Про це повідомив керівник Сєвєродонецької військової адміністрації Олександр Стрюк, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської ОВА у ]]>Telegram]]>.

"Війська РФ з Луганщини нібито для посилення оборони прикордонних регіонів ворог не виводив. Інформація російських ЗМІ не відповідає дійсності. Істотних змін навколо Сєвєродонецька щодо цього не відбулося", - йдеться в повідомленні.

Водночас у сусідньому Рубіжному почастішала "бавовна".

Стрюк зазначив, що гуманітарна ситуація у Сєвєродонецьку залишається складною. Роздача гуманітарної допомоги на відеокамеру проходить у місті раз на місяць для створення картинки, розрахованої на внутрішнього споживача.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Запорізький автозавод готує новинку?: Що зараз випускає ЗАЗ та за якою ціною можна купити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк