30.05.2023, 10:44

У Маріуполі діє активний спротив "руському миру" - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Маріуполь

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області триває рух спротиву проти окупаційної "влади". У мережі з'явились нові кадри з міста.

Свіжі кадри опублікував Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

На нових фотографіях можна помітити написи проукраїнського характеру в різних районах міста, зокрема "Маріуполь", "Україна". Також на стінах і не тільки знаходяться плакати "Українське літо". Ці кадри вкотре доводять, що на окупованих територіях люди чекають повернення до України.

Раніше повідомлялось, що в Маріуполі поширюються інфекційні захворювання. Наслідки можуть бути летальними, оскільки у місті немає професійних лікарів.

Нагадаємо, що рух спротиву діє і на інших тимчасово окупованих територіях. Зокрема, у Білокуракіно та Луганську партизани вживають різні заходи, наприклад, малюють на стінах, щоб виявити свою незгоду з поточним становищем.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти вигадали, як змусити місцевих їхати до Росії: нові подробиці зі Старобільська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк