18.06.2023, 11:57

Зруйноване місто: Google частково оновив супутникові знімки Сєвєродонецька

Северодонецк, война

Google частково оновив супутникові знімки Сєвєродонецька. На знімках видно, як сильно місто постраждало від обстрілів.

У Сєвєродонецьку з приходом "руського миру" від колишнього життя не залишилося нічого. Сьогодні місто - це суцільні руїни, згарище та сміттєзвалища, повідомляє Час Пік.

За даними ЛОВА, критична інфраструктура міста була повністю знищена ворожими обстрілами. Російські окупанти масованими обстрілами безжально стирали з землі Сєвєродонецьк цілими районами.

На супутникових знімках видно, як сильно зруйновано місто станом на 6 червня 2022 року.

Завдяки фото та відео, які з'являються в мережі, можна побачити, на що перетворила місто російська орда. Окупований Сєвєродонецьк та територія навколо міста перетворюється на велике звалище сміття. При цьому, місцеві "почекуни" радіють російському паспорту та отриманій можливості "померти громадянином РФ".

Друг екс-главаря бойовиків "ДНР" Гіркіна російський письменник Калашніков побував на "звільненій" Луганщині. Те, що він побачив - його шокувало. Він не став повторювати пропагандистські казки про "звільнення" й розповів правду, яка "незручна" для Кремля та не сподобається багатьом "зомбованим" росіянам.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк