19.06.2023, 20:39

"Плани, які не здійсняться": Окупанти показали, яким хочуть зробити парк у Старобільську - фото

Старобільський парк

Так звана "влада" у тимчасово окупованому Старобільську Луганської області представила на російському конкурсі проєкт перетворення місцевого парку культури та відпочинку.

Вартість, а також авторство проєкту у пропагандистських джерелах не вказують, повідомляє Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Старобільськ life]]>".

Російські джерела опублікували картинки проєкту. На них зображено, який вигляд нібито матиме парк у випадку перемоги в конкурсі.

Загарбники не в змозі забезпечити комфортне життя жителям "звільнених" міст, зокрема відновити комунікації, відбудувати зруйновані обстрілами будівлі, однак і далі обіцяють "красиве" життя.

​​​​​​​

Повідомляється, що проєкт створений за мотивами твору "12 стільців". Він є лиш черговою обіцянкою окупантів почати щось відновлювати, однак місцеві вже неодноразово переконались, що вірити росіянам не можна.

"Підсумки стануть відомими у вересні, а сама реалізація розпочнеться тільки у 2024 році. Плани, яким ніколи не судилося здійснитись", — додав автор повідомлення.

Раніше повідомлялось, що в Старобільську російські окупанти забирають у місцевих ґаджети. Їх "віджимають" лише у тих, хто має родичів, що служать у ЗСУ або пов'язані з військовою сферою.

Нагадаємо, що загарбники відновлюють тимчасово окуповані українські міста тільки для своїх пропагандистських новинних сюжетів. Насправді вони щось роблять тільки з крадіжками. Зокрема в Старобільську російські окупанти продають воду українського виробництва під виглядом російського. Вони лише змінили етикетку, але й нею вони не надто переймались.

А в захопленому Сєвєродонецьку Луганської області загарбники намагаються відкривати мережеві магазини "ЛНР" фактично у приміщеннях колишніх українських магазинів "АТБ" та місцевої мережі "Сім'я".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Садизм росіян вражає": Що відбувається на кордоні Росії та України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк