06.07.2023, 18:06

"Нічого там не тихо. Приховують усе": що кажуть очевидці про ситуацію у Сєвєродонецьку

северодонецк

Окупаційна "влада" Сєвєродонецька навмисно приховує реальну обстановку. У місті неспокійно, є "прильоти", до людей нікому немає справи.

Про ситуацію в Сєвєродонецьку повідомляє Telegram-канал "]]>По Северу]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

Користувач мережі повідомив, що кілька днів тому у місті була його знайома. Вона підтвердила інформацію про "приліт" по ТЦ "Джаз".

"Нічого там не тихо. Приховують усе. У мене сусідка, яка живе зараз у Луганську, приїжджає постійно до Сєвєродонецька, і знає все, не гірше за вашу сусідку. У неї в Щедрищевому будинок згорів, батьків убило. Доньці 14 років. Поранена була, ледве врятували. Зараз уламки в тілі залишилися. І ніхто нічим допомогти не може", - йдеться у повідомленні.

Жінка, яка залишилася без домівки, як зазначається, їздить до Сєвєродонецька, щоб домогтися хоч якоїсь допомоги, проте ніхто не збираєтсья допомагати.

"Звільнили від усього. А вона з донькою скитається. І інформацію вона говорить правдиву - таку, яка є насправді", - додає користувач мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Місто-мрія": у мережі повідомляють про "райське" життя в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк