18.07.2023, 20:37

У Лисичанську міська поліклініка переобладнана для розміщення особового складу та командування підрозділу "Ахмат", - Генштаб

лисичанск больница

Об'єкти громадянської інфраструктури у тимчасово окупованому Лисичанську фактично не призначені більше для мирних жителів. Навіть лікарні.

Так, міська поліклініка Лисичанська переобладнана під потреби особового складу та командування підрозділу "Ахмат", передає Час Пік з посиланням на зведення ]]>Генштабу ЗСУ]]> щодо ситуації на фронтах станом на вечір 18 липня.

"Російські окупаційні війська продовжують переобладнувати об’єкти цивільної інфраструктури під власні потреби. Зокрема, в місті Лисичанськ Луганської області, противник обладнав територію колишньої міської поліклініки для розміщення особового складу та командування підрозділу "Ахмат",  - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися фото з Рубіжного, які свідчать про те, що у місті дуже багато техніки росіян. Також користувачі мережі повідомляють, що окупанти розміщують військову техніку в житлових кварталах, а на перших поверхах багатоповерхівок облаштують штаби. Порожні квартири заселяють військові, один із районів облюбували кадирівці.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Паспортизація триває: жителі Новопскова змушені складати присягу на вірність РФ перед камерою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк