21.07.2023, 19:54

"Не важливо - хочеш чи ні!": У Сєвєродонецьку окупанти "взялися" за опалення

батарея

У Сєвєродонецьку Луганської області окупанти взялися за опалення, нібито готуючи будинки до опалювального сезону. За фактом, вийшла нова хвиля мародерства та імітації діяльності.

Про ситуацію в Сєвєродонецьку повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"Зараз змінюють опалення, причому не важливо - хочеш ти міняти батареї чи ні! Вирізають і ставлять інше. Вікна поки не змінюють, зробили виміри та все", - розповідають користувачі мережі.

Крім того, мешканців одного з будинків міста попередили про необхідність з'явитися в "абонентський відділ" для того, щоб "звірити дані про власника та площу квартир". Дуже цікава ситуація складається, якщо врахувати, що багато сєвєродончан виїхали з міста, рятуючись від обстрілів російської армії. Імовірно, подібні заходи проводяться з метою з'ясувати, які квартири порожні, щоб надалі приробити їм нових господарів.

Варто зазначити, що реальні ремонтні роботи у місті не проводяться. Імітація діяльності відбувається лише у тих будинках, які вціліли та не вимагають реконструкції, про що неодноразово згадували користувачі мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Численні вибухи та багато вантажних машин": Очевидці розповіли про гучну обстановку у Сватовому

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк