07.08.2023, 11:23

"Починають зомбувати з дошкільного віку": У дитсадках Сєвєродонецька з'явилися "священні куточки"

оккупированный Северодонецк

Російські окупанти ведуть активну пропаганду на "звільнених" територіях України. Інформаційної та наочної агітації приділяють особливе значення. "Зомбуванню" піддають навіть дітей дошкільного віку.

У дитячих садках окупованого Сєвєродонецька з'явилися "священні куточки", де діти можуть "помилуватися" символікою РФ та т.зв. "ЛНР", повідомляє Час Пік.

Дивлячись на фото, яке опублікувала окупаційна адміністрація Сєвєродонецька, стає зрозуміло, що окупанти "промивають мізки" навіть малечі.

оккупированный Северодонецк

Зруйнувавши у місті школи, дитячі садки, лікарні, бібліотеки, тепер російська орда починає насаджувати свої власні порядки та закони, культуру та переписану історію...

"Рознещасні діти", "Це ще якась така державна символіка? Луганськ вже не расісія?", "Ще й гімн склали, гидота", "Головне, на світових картах знайти цю "державу", "Виродки", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Варто зазначити, що росіяни не просто знищили місто і повністю зруйнували життя дітей, вони продовжують буквально знущатися з них, цинічно на камеру роздаючи їм "смаколики". А у старших дітей окупанти ретельно перевіряють телефони. І якщо знайдеться "неправильна" інформація чи фото - на дітей та батьків чекає серйозна "профілактична бесіда".

При цьому російські пропагандисти продовжують розповідати росіянам "правдиві" моторошні історії про досліди над дітьми. Російські фейкомети зняли черговий "сенсаційний" сюжет про Лисичанськ, який розташований по сусідству з Сєвєродонецьком.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк