08.09.2023, 19:52

Як проходять "вибори" в окупованому Сєвєродонецьку - атмосфера в одному фото

выборы

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку, як і в інших захоплених росіянами населених пунктах Луганської області, проходять так звані "вибори". Виглядає цей "захід" дуже дивно.

Що відбувалося сьогодні у Сєвєродонецьку - показав Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донба]]>с", передає Час Пік.

Telegram-канал оприлюднив фото з міста, де показано, що жодної організації "виборів" немає. Все дуже хаотично, фактично у натовпі. Незрозумілу функцію виконує чоловік з гучномовцем.

"З мегафоном у руках, а за кадром військові з бойовою зброєю, які охороняють незрозуміло що", - коментує кадр Telegram-канал.

а

Варто зазначити, що "попереднє голосування" у Рубіжному відбувалося у такій самій атмосфері. Серед кущів - "виборча дільниця", яка не гарантує анонімності, постановочні пози "виборців" та великий російський прапор як символ божевілля, яке відбувається в окупованій Луганській області.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк