20.09.2023, 21:43

Бабине літо?: Синоптик розповіла, чим порадує українців погода найближчими днями

прогноз погоды

Атмосферний фронт припиняє вплив на синоптичну картину в Україні. Лише у трьох регіонах можливі локальні дощі.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Ча Пік.

Завтра, 21 вересня, всюди переважатиме суха сонячна погода. Винятки - невеликий локальний дощ на Чернігівщині, Одещині, Вінницькій області. Вітер в Україні очікується з південного сходу, помірний.

Температура повітря коливатиметься в межах +22-27 градусів.

У Києві в четвер дощі не очікуються. Потеплішає. Протягом дня максимальна температура повітря становитиме близько +25 градусів.

Згідно з прогнозом синоптика, до кінця тижня в Україні буде сухо, сонячно і тепло, навіть дуже тепло. Подекуди прогріється аж до +30 градусів. Тільки в неділю в західних областях пройдуть дощі та посвіжішають до +20-23 градусів.

Нагадаємо, метеорологи попереджають, що зима може виявитися аномально сніговою та морозною. Над Північним полюсом почав утворюватися полярний вихор, який почне позначатися на погоду вже наприкінці осені.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Якою буде погода в Україні восени: довгостроковий прогноз на 2023 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк