24.09.2023, 18:20

В окупованому Сєвєродонецьку "ведеться" підготовка до зими, а місцеві мешканці скупляють отруту та мишоловки 

Сєвєр

У тимчасово "звільненому" Сєвєродонецьку Луганської області так звана "влада" готує місто до опалювального сезону. Шалений попит на ринку мають два товари - мишоловки та отрута, але треба звертати увагу на термін придатності.  

Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"По Северу"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевих мешканців, які напередодні побували у місті, окупаційна "влада" готується до зими. Але до опалювального сезону "ремонтні" роботи не закінчаться. 

"Доброго дня! Були вчора в Сєвєродонецьку (23.09). У місті тиша. Робітники у дворах привезли балки - встановлюватимуть котельні в деяких районах. Кажуть, що опалення буде... стан СТКЕ. Спочатку її обшивали, начебто вікна закладали, а потім різко повністю розібрали - фактично до каркаса. До опалювального сезону вони звісно ж не встигнуть", - повідомляють у мережі.

На ринку особливий попит мають товари для боротьби з гризунами. Але треба бути уважними, щоб не купити протерміновану отруту. 

"На ринку людей багато - там уся двіжуха, так би мовити. У місті, зокрема в під'їздах, епідемія мишей. Сміттєпроводи здебільшого стоять забиті - ніхто їх не чистив, хоча у дворах сміття вивезли. Народ активно скуповує отруту і мишоловки. Мені пощастило: продали протерміновану отруту, але я сама винна, що не подивилася - я й подумати не могла, що вона може бути протермінована...))) Тож будьте уважні, якщо зіткнетеся з такою проблемою!", - попереджають очевидці.

Як повідомлялось раніше, лисичани також скаржаться на навалу "непроханих гостей" у будинках та квартирах. Миші ходять буквально по головах, як стверджують місцеві жителі, а на численних звалищах часто можна зустріти щурів. Люди побоюються, що з настанням холодів вони також переберуться до квартир та будинків.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

У мережі показали, яким став "звільнений" Кремінський пивоварний завод - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк