12.10.2023, 20:28

"Винесли навіть постільне": власник однієї з квартир Сєвєродонецька розповів про "ремонт" від окупантів

северодонецк

Так звані "ремонтні роботи", які відбуваються у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку, залишають власників квартир без речей та техніки.

Про мародерство під виглядом "ремонту" повідомляє Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>" з посиланням на користувачів мережі, передає Час Пік.

"Живу в Сєвєродонецьку. Коротше, відремонтували мою розбиту квартиру. Приїжджав два місяці тому, все було на місці. Зараз приїхав - на місці кухня без техніки, диван, шафи та ліжко. Все! Винесли навіть постільне, с*ки, і ремонт на від*бись зробили. Укосів немає, труби стирчать, батареї гірші за ті, що були. Навіщо їх змінювали?", - ділиться враженнями про "ремонтні роботи" від окупантів власник однієї з квартир Сєвєродонецька.

Нагадаємо, раніше окупаційна "адміністрація" міста анонсувала знесення будинків, які постраждали внаслідок обстрілів. До списку потрапило понад сто адрес. Чи зможуть власники квартир отримати компенсації за житло та що потрібно робити, якщо будинки знесуть, - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк