04.12.2023, 11:00

На Луганщині виник дефіцит вакцин для новонароджених, - ЛОВА

Альона Тихоненко | Всі новини автора
вакцина

На тимчасово окупованій території Луганської області бракує вакцин для новонароджених.

Про це пише ]]>пресслужба ]]>Луганської ОВА, передає Час Пік.

У так званій "ЛНР" не вистачає вакцин для новонароджених дітей. Наприклад, вакцину для щеплення проти туберкульозу потрібно чекати декілька місяців.

Окрім того, є проблеми з вакцинами від інших хвороб:

"Вакцина від кашлюку, дифтерії та правця у багатьох містах так званої "ЛНР" відсутня взагалі", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на всіх окупованих територіях виникли проблеми з медициною: ліків мало, як і лікарів, які зайняті лікуванням поранених російських окупантів. Через це людям фактично немає до кого звернутися за медичною допомогою.

Так нещодавно у мережі з'явилось відео, як російські волонтери роздавали ліки в окупованому Сєвєродонецьку. Однак їх привезли мало й не те, що сьогодні потрібно місцевому населенню Луганщини.

Раніше повідомлялось, що мешканці тимчасово окупованих територій не отримують у достатній кількості медикаментів для лікування діабету. Не допомагає навіть російський паспорт. Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: "Кинули гранату і втекли": В Алчевську стався теракт на АМК

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк