12.01.2024, 09:43

У Сєвєродонецьку працює всього один дитячий садок, графік - "вражає"

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області після тривалої перерви зараз працює лише один дитячий садок. Росіяни не залишили можливості дітям нормально розвиватися та здобувати освіту.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>" із посиланням на відео, зняте окупантами, передає Час Пік.

За словами місцевої мешканки, яка розповідає про роботу дитячого садка, вона почала водити дитину на заняття з 2 вересня. До цього навчальний заклад не функціонував.

"Діток дуже мало залишилося, дуже далеко повиїжджали", - коментує мешканка міста.

Графік роботи дитячого садка "вражає" - лише одна година на день. І це з урахуванням того, що інших дитячих садків у Сєвєродонецьку більше немає. Чим регламентована робота навчального закладу - не уточнюється. Очевидно, що організувати харчування дітей немає можливості. Що з опаленням - також у пропагандистському сюжеті опустили.

За словами так званих "вихователів", садок зараз відвідує від 150 до 180 дітей. Судячи з кадрів, такої кількості дітей у групах немає й близько.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Цивілізація відстала на 20 років": Як відчувається життя на "звільненій" Луганщині, за словами місцевих жителів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк