27.01.2024, 19:40

Господарку не знайшли: У Лисичанську чергова пожежа знищила житловий будинок

В Лисичанске очередной пожар уничтожил жилой дом

В окупованому Лисичанську триває низка пожеж. Цього разу згорів житловий будинок, проте господиню будинку рятувальники не знайшли.

В окупованому Лисичанську "із завидною постійністю" горять як часні будинки, так й квартири у багатоповерхівках. Останнім часом не минає тижня, щоб не з'явилася інформація про житло, що згоріло, повідомляє Час Пік.

27 січня рятувальники отримали повідомлення про загоряння житлового будинку за адресою: вул. Кафтанова у Лисичанську.

На цей раз вогонь охопив житловий будинок. За словами сусідів, у будинку проживала жінка, проте ланка газодимозахисної служби під час проведення розвідки її не виявила. Чи знайшлась зникла господиня будинку, не уточнюється.

Коли до будинку під'їхали пожежники, він був повністю охоплений вогнем.

Пожежа знищила дах будинку на площі 70 м2, перекриття на площі 35 м2, домашні речі та меблі на площі 30 м2, стіни на площі 13 м2.

Будинок не придатний для проживання. Що стало причиною пожежі, поки не ясно. У Лисичанську часто горить житло, яке за офіційними даними порожнє. Проте, місцеві жителі повідомляють, що часто у такі будинки та квартири незаконно вселяються російські військові, "наїхавші" та бомжі.

Як повідомляє МНС РФ по т.зв. "ЛНР", за статистикою найбільша кількість пожеж відбувається через необережне поводження з вогнем та нехтування правилами пожежної безпеки. Хто у порожніх квартирах та будинках Лисичанська може порушувати ці правила?

оккупированный Лисичанск, пожар оккупированный Лисичанск, пожар оккупированный Лисичанск, пожар

Як вихваляються в окупаційній адміністрації Лисичанська, у місті не так все погано. Нібито, у двох мікрорайонах міста запустили опалення, хоча лисичани скаржаться, що так й не дочекалися тепла. А Татарстан, нібито, допоміг місту позбутися навали гризунів, хоча місцеві стверджують, що у місті все ще повно цих тварюк...

Читайте також: "Красиві обіцянки та страшна реальність": Окупанти знову заявили про наміри відновити Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк