14.02.2024, 09:20

На окупованій Луганщині вже майже тиждень не можуть упоратися з наслідками негоди - ні світла, ні води, ні опалення

непогода

На тимчасово окупованій території Луганської області вже майже тиждень не можуть впоратися з наслідками негоди. Тисяч мешканців залишаються без світла, води та опалення.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Із наслідками негоди не впоралися. Подекуди - й не намагалися. Скоро буде тиждень, як тисячі жителів так званої "ЛНР" залишилися без світла, води, опалення. Призупинили освітній процес у школах. У Довжанську та навколо нього ледве повернули мобільний зв’язок. Комунальники не в змозі. Шефи-регіони - самоусунулися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через негоду у низці окупованих районів Луганської області (Должанський, Ровеньківський, Антрацитівський) близько 70 тисяч людей залишилися без електрики. Роботу зупинили котельні, лікарні, школи, дитячі садки. Снігопад та крижаний дощ уже залишилися в минулому, а виконувати ремонтні роботи "влада" не поспішає, хоча заявляла про необхідність відновлення електрики в найкоротший термін.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк