27.02.2024, 08:40

"Створені виключно на папері": як в окупованому Лисичанську працюють комунальні та аварійні служби

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області немає аварійних бригад на випадок екстрених ситуацій, а комунальні служби існують лише на папері.

Про ситуацію у місті ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Мешканці окупованого Лисичанська запевняють, що комунальні служби в їхньому місті створені виключно на папері. Деякі підприємства виконують відновлювальні роботи, але працюють там особи, найняті на конкретний вид ремонтів. Решта їх не стосується", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у місті немає бригад на випадок аварійних ситуацій. Втім, якби вони й існували, то з викликом аварійників виникли б проблеми через відсутність зв'язку.

"Можна зателефонувати з таксофону і спробувати викликати або пройти пішки кілька кілометрів і написати заяву. Однак - виїжджати нікому", - зазначили в ЛОВА.

Нагадаємо, мешканці окупованого Лисичанська дедалі частіше висловлюють невдоволення місцевою "владою". Проблеми людей вирішувати ніхто не хоче, обіцяної відбудови немає.

Читайте також: Частина Луганщини піде під воду? Окупанти відкрили "скриню Пандори", що може призвести до незворотної катастрофи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк