03.07.2024, 11:44

"Тут колись жили люди": У мережі з'явилися свіжі кадри з окупованого Сєвєродонецька

В сети появились свежие кадры из оккупированного Северодонецка

У мережі з'явилися кадри, зроблені в окупованому Сєвєродонецьку. Такі фото окупанти не дуже люблять показувати, розповідаючи про "процвітаюче життя" у місті.

Російські пропагандисти вміло знімають "красиві" сюжети про "відновлення" Сєвєродонецька. Проте сотню оптимістичних картинок "звільненого" міста легко перекреслить одне фото знищеного будинку чи квартири, зруйнованої школи, лікарні чи магазину, повідомляє Час Пік.

Для окупантів - це просто зруйнований об'єкт, який потрібно або знести вщент, або відремонтувати. Для сєвєродончан - це не просто знищена будівля, це зруйноване життя...

Колись тут народжувалися, росли, любили, раділи, будували плани та мріяли... Поки російська орда не вирішила звільнити українців від колишнього життя... Тепер життя сєвєродончан скалічено, а місто зруйноване. Навіть після деокупації Сєвєродонецьк вже ніколи не буде колишнім.

Тим часом, у місті триває "віджим" квартир, і не тільки у переселенців. Окупанти проводять приховані махінації з нерухомістю й в роботі кілька схем "віджиму" житла. Навіть ті, хто на даний момент проживає в окупованому Сєвєродонецьку, може і не підозрювати, що вже не є власником своєї квартири.

Також треба пам'ятати, що одне необережно упущене слово на вулиці, в магазині, транспорті, на кухні в колі сусідів може закінчитися дуже погано - на ВОТ окупанти запровадили новий вид покарання.

У публікації використано фото з Telegram-каналу "]]>По Северу]]>".

кадры из оккупированного Северодонецка кадры из оккупированного Северодонецка кадры из оккупированного Северодонецка кадры из оккупированного Северодонецка кадры из оккупированного Северодонецка кадры из оккупированного Северодонецка

Читайте також:

Житло в іпотеку – вихід? ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного мають право на пільговий кредит

Новий законопроєкт "про справедливість": ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного зможуть отримати сертифікат на нове житло?

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк