08.07.2024, 10:54

"Це свавілля!": Жителі окупованої Луганщини скаржаться на спроби влади "віджати" заселене житло

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованій території Луганської області "віджим" житла набирає обертів. І якщо раніше місцеві жителі були впевнені, що "націоналізація" нерухомості торкнеться тільки переселенців, які виїхали, то зараз все частіше починають скаржитися на свавілля з боку "влади".

Раніше люди, які залишилися в окупації, не вірили й сміялися, коли їм казали, що їхнє житло окупанти зможуть спокійно "віджати". Сьогодні все частіше мешканці з різних куточків окупованої Луганщини скаржаться на дії "влади", спрямовані на спробу "віджиму" нерухомості, повідомляє Час Пік.

Вже зафіксовано чимало випадків, коли люди випадково, при подачі даних до Росреєстру, дізнавалися, що вони вже не є власниками житла, яке вже офіційно визнано "безхазяйним".

Зараз у т.зв. "ЛНР" "віджим" житла набирає обертів. Окупаційна влада провертає шахрайські схеми з чужою нерухомістю. Окрім переселенців, у яких однозначно "віджимають" квартири та будинки, бомжами можуть стати й люди, що залишилися в окупації.

Повідомлення про спроби "віджиму" квартир та будинків надходять з різних населених пунктів окупованої Луганщини, навіть зі "столиці ЛНР". Тим, хто вже зареєстрував нерухомість у Росреєстрі, трохи легше - вони просто втратять час та нерви. А ось ті, хто ще не встиг "правильно" узаконити свої права, ризикують залишитися без житла.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

Читайте також:

Не "стучиш" - будеш покараний! Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть сісти у тюрму за недоносництво

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Приховані махінації з нерухомістю: про що навіть не здогадуються жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк