27.07.2024, 08:07

Влада "ДНР" вирішила карати місцевих жителів за жебракування

Иллюстративное фото / Открытый источник

На тимчасово окупованій території Донецької області "влада" почала притягувати до адміністративної відповідальності місцевих жителів за жебракування.

У т.зв. "ДНР" місцевих жителів почали карати за жебракування. Про це повідомляє "]]>Східна Правозахисна Група]]>", передає Час Пік.

Зазначається, що 12 липня 2024 року окупаційна "народна рада ДНР" ухвалила "закон" про штрафи для місцевих жителів за жебракування.

"У період 10 днів після ухвалення цього "закону" зафіксовано 8 випадків притягнення до адміністративної відповідальності місцевих жителів, які просили милостиню в громадських місцях. Здебільшого такі випадки зафіксовані у Донецьку на місцевих ринках та біля торгових центрів", - йдеться у повідомленні.

Правозахисники зазначають, що затриманих притягують до адміністративних робіт, мотивуючи тим, що ті, хто притягується до відповідальності, не зможуть заплатити штрафи.

Якщо згадати, що міста "ДНР" сьогодні потопають у смітті, то затриманим буде чим зайнятися... А у т.зв. "ЛНР" для відновлення Лисичанська та Рубіжного окупанти планують створити зведені студентські загони. Ще одна дешева робоча сила...

Читайте також: Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте ще: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк