27.07.2024, 12:11

Рубіжне: у мережі одним фото показали всю суть "руського миру"

оккупированное Рубежное

У мережі з'явилося фото з окупованого міста Рубіжне на Луганщині, де зображено всю суть "руського миру".

У мережі одним фото показали всю суть "руського миру". Фото зроблено в окупованому Рубіжному на Луганщині. Як стверджують російські пропагандисти, тут активно ведуться "відновлювальні роботи". Але є один нюанс – місцеві жителі дізнаються про це лише з телевізора, повідомляє Час Пік.

"Красиві" сюжети по телевізору про відновлення Рубіжного не мають нічого спільного з реальністю. За два роки окупації в Рубіжному мало що змінилося на краще. У місті ще багато завалів зруйнованих обстрілами будівель, так і не розпочалися масштабні відновлювальні роботи, й мало що зроблено для поліпшення життя місцевого населення.

"На відсутність коштів на роботах при відновленні міста рубіжани скаржаться постійно. Одні кажуть, що гроші не виділяються Росією, інші – що зникають в кишенях місцевих колаборантів. Завалів в місті за два роки не поменшало. За розбирання руйнувань жителям пропонують сплатити тушонкою. Звичайно є ті, хто погоджується і на це, але таких небагато", - повідомили у ЛОВА.

Натомість окупанти не втомлюються "прикрашати" захоплені міста російською символікою та радянськими пам'ятниками. Вся суть "руського миру" на свіжому знімку, зробленому у Рубіжному - триколор на тлі знищеного будинку та чийогось зруйнованого життя...

оккупированное Рубежное

Читайте також: 

Хроніка звільнення "трикутника", або Як звільняли Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне 10 років тому

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: