31.07.2024, 08:56

Окупований Алчевськ на Луганщині потопає у смітті

оккупированный Алчевск

Окуповані міста на Луганщині потопають у смітті. Незважаючи на всі "красиві" пропагандистські сюжети про нову сміттєприбиральну техніку, подаровану "рятівницею Росією", міста обростають новими звалищами.

Жителям окупованої Луганщини та росіянам розповідають по телевізору, як багато сил та коштів вкладає "рятівниця Росія" у "звільнені" міста. Зокрема, забезпечує міста т.зв. "ЛНР" новою сміттєприбиральною технікою та новими контейнерами для побутових відходів. Ось тільки бачать ці "подарунки" далеко не у всіх містах "республіки", та й то у свята, повідомляє Час Пік.

А тим часом міста продовжують потопати у смітті. Звалища ростуть прямо на очах, сміття не вивозиться тижнями. Серед причин називають відсутність спецтехніки та нестачу кадрів. Цікаво те, що відбувається це у містах, куди "руський мир" прийшов ще у 2014 році. За 10 років окупанти не змогли вирішити навіть "сміттєву проблему"...

"У захопленому 10 років тому Алчевську місцеві комунальники не вивозять із кварталів сміття. Поміж будинків утворюються стихійні звалища. На чисельні скарги реакція окупаційної влади відсутня. Сміття у дворах накопичується тижнями. "Сучасна техніка", надана росіянами минулоріч, або зникла, або не може впоратися", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Окупанти перетворюють Луганщину на велике звалище. Мало того, що вони не вирішують проблеми з вивезенням "місцевого" сміття, так вони ще й на захоплену територію завозять сміття з російських міст. У російських регіонах люди протестують проти створення нових полігонів для сміття, тому окупанти вирішують проблему за рахунок захоплених українських територій.

Читайте також:

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк