01.08.2024, 08:59

З кожним днем ​​все "веселіше": З 1 серпня в окупованому Лисичанську зупинено рух громадського транспорту

Иллюстративное фото / Открытый источник

У перший день останнього літнього місяця мешканцям окупованого Лисичанська піднесли черговий "сюрприз". З 1 серпня припиняється обслуговування автобусних маршрутів, а це означає, що більшості лисичан тепер доведеться пересуватися містом пішки або на "таксі".

Багато хто з місцевих "почекунів" мріяли стати росіянами й "жити у Росії". Їм чомусь здавалося, що як тільки Росія "допоможе", одразу настане сите спокійне райське життя. Однак настав той момент, коли мрії не збігаються з реальністю, повідомляє Час Пік.

Любителі "руського миру" заявляють, що в окупованому Лисичанську життя поступово налагоджується. Однак кожен новий день підносить лисичанам якісь неприємні "сюрпризи". Наприклад, з 1 серпня у місті зупиняється рух громадського транспорту. А оскільки у місті окрім автобусів та маршруток іншого громадського транспорту немає, людям тепер доведеться вирішувати ще одну проблему – як пересуватися містом...

оккупированный Лисичанск

"Колаборанти роками мріяли про дешеві газ та пальне. У Лисичанську поплічники "руського миру" не розуміють, як в Росії може статися дефіцит пального? А він є і економити вирішили на так званій "ЛНР". Інтернет в населеному пункті відсутній, як і місцеве телебачення, тому єдиний варіант повідомити населенню – надрукувати оголошення. Тож, хто знайде і прочитає – дізнається, що через відсутність пально-мастильних матеріалів із 1 серпня у Лисичанську вирішено призупинити обслуговування автобусних маршрутів", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні ЛОВА.

Тим часом окупаційна адміністрація похизувалася, що для Лисичанська придумали новий герб та прапор.

Читайте також:

"Знають не всі": Чому ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного потрібно оформити статус "дитина війни"

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк