01.08.2024, 09:39

На Луганщині "влада" вже 10 років не може вирішити питання з водопостачанням у містах, окупованих у 2014 році

Иллюстративное фото / Открытый источник

Поки російські пропагандисти та гауляйтер так званої "ЛНР" сурмлять про "досягнення республіки", люди мріють про нормальне водопостачання, якого не бачать з того часу, як на Луганщину прийшов "руський мир".

На Луганщині не лише мешканці "нових звільнених" міст мріють про нормальне централізоване водопостачання. Вже 10 років про воду, яка біжить з кранів цілодобово та щодня, мріють мешканці більшості міст т.зв. "ЛНР", повідомляє Час Пік.

Поки "влада" окупованої Луганщини розповідає про "відродження", та вихваляється у Росії "досягненнями", у багатьох містах "ЛНР" люди мріють про приземлені речі, пов'язані з комфортним життям: прийняти душ, попрати, мати чисту питну воду в кранах... З 2014 року окупанти так і не вирішили питання з централізованим водопостачанням населених пунктів, більше того, за 10 років проблеми лише посилилися.

"Не набагато кращі справи на півдні Луганщини – у містах, окупованих 10 років тому. У Сорокиному, Суходольську та Молодогвардійську централізовано подають воду лише декілька годин на добу. Підвезення технічної води, яке інколи організовували, влітку відсутнє. Обсягу води, що дають, не вистачає на звичайні побутові потреби. Вихід – купувати за гроші у магазині. Абонплата при цьому не скасовується і не меншає", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні Луганської ОВА.

Нагадаємо, на окупованій території Луганської області давно ходили чутки про списання комунальних боргів. Стало відомо, що "уряд ЛНР" ухвалив рішення про списання комунальних платежів мешканцям прифронтових територій. Але є одне "але" - спишуть не всі борги та не всім. Хто потрапив до категорії "щасливчиків", читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

"Знають не всі": Чому ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного потрібно оформити статус "дитина війни"

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк