07.08.2024, 09:24

"Куди діваються гроші?": На окупованій Луганщині люди сидять без зарплати по кілька місяців

Иллюстративное фото / Открытый источник

Поки російські пропагандисти розповідають, що на "звільнених" територіях Луганщини "життя налагоджується", гуманітарна ситуація в окупованих населених пунктах стає дедалі складнішою.

Окупанти обіцяли населенню захоплених міст Луганщини "райське життя", але реальність виявилася страшною та жорстокою, повідомляє Час Пік.

Хтось живе в "руському мирі" вже 10 років, хтось - 2 роки, але проблеми у людей однакові. Розруха, побутові проблеми, відсутність якісних комунальних послуг, безробіття... Навіть ті, кому пощастило знайти роботу, не можуть прогодувати свої сім'ї, бо місяцями не бачать зароблених грошей.

"У так званій "ЛНР" спостерігається тенденція багатомісячної затримки заробітної плати на державних або комунальних підприємствах. Гроші почали зникати не коли мало бути важко, а у той час, коли міжбюджетні відносини РФ з окупованими територіями стали більш-менш налагодженими. Черговий випадок – транспортне управління у Сорокинському районі, де заборгованість перед працівниками склала сім місяців", - ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА.

У "правдивих" російських новинах розповідають, як "розквітає" т.зв. "ЛНР", про "здобутки та перемоги", а тим часом населення "республіки" думає, як вижити.

Люди дивуються, куди діваються гроші, які РФ "вкладає в республіку", як розповідають по телевізору. І тут уже одне з двох: або кремлівські пропагандисти "красиво" брешуть, або гроші нахабно розкрадаються владою на місцях...

Читайте також: "Не позбавляйте нас віри": Як одне рішення чиновників може перевернути життя переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте ще: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк