10.08.2024, 22:23

В окупації вигадали новий привід для "націоналізації" житла, - ЦНС

национализация жилья

Незаконна "влада" окупованих територій України вигадала, як вирішити одразу дві "проблеми" - і підвищити рівень паспортизації населення, і "віджати" більше житла.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Російські окупаційні адміністрації вигадали новий цинічний спосіб примусової паспортизації на тимчасово захоплених територіях. На Сході України росіяни загрожують тим українцям, які мають борги за комунальні послуги, але при цьому не мають паспорта РФ, конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Примітно, що якщо у квартирі, наприклад, кілька власників, але один із них не має російського паспорта, то окупанти погрожують забрати його частину на користь "держави".

"Таким чином, росіяни намагаються прискорити незадовільні для них темпи примусової паспортизації, адже більшість українців відмовляються отримувати червону макулатуру", - зазначають у ЦНС.

Варто зазначити, що мешканці окупованих територій стикаються з розбіжністю російського та місцевого "законодавства". Через це "квартирне питання" ускладнюється ще більше.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк