16.08.2024, 22:32

"Пропаганда та плани розширення": окупанти продемонстрували "польову кухню" у Лисичанську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
парпо

Окупанти у тимчасово "звільненому" Лисичанську Луганської області показали, як функціонує їхня "польова кухня".

Про це відзвітували окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Нещодавно віцепрем'єр Татарстану, який перебував у Лисичанську, зустрівся з керівником проєкту "Польова кухня", щоб продемонструвати, як організовано цей процес в умовах "визволення".

Під час візиту було показано, як працює "польова кухня", а також продемонстровано умови зберігання гуманітарної допомоги. Окупанти детально розповіли про діяльність "волонтерів" і поділилися інформацією про "специфіку" їхньої роботи. Це стало частиною пропагандистської кампанії, метою якої є демонстрація "покращеного" життя в тимчасово  окупованих населених пунктах.

Крім того, на зустрічі обговорили плани щодо "розширення" на інші міста, такі як Привілля та Новодружеськ у "ЛНР".

Це свідчить про спробу окупантів розширити свою присутність і підвищити свій імідж в окупованих регіонах, хоча реальні умови життя та гуманітарна ситуація часто є значно гіршими, ніж демонструється на камеру.

Як повідомлялось раніше, окупанти вкотре намагаються представити себе "рятівниками" для населення тимчасово окупованого Лисичанська. Цього разу вони опублікували фотозвіт про надання "допомоги" у вигляді доставки "вугілля" маломобільному жителю міста.

Читайте також:

Окупанти розбирають обладнання заводу "Азот" на металолом: "відновлення" виробництва залишається під питанням

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк