19.08.2024, 07:40

Два тижні живуть без світла та бояться українських ДРГ: про ситуацію в окупованій Кремінній

Оккупированная Кременная

На Луганщині не вщухають бої. На думку мешканців окупованої Кремінної, які цілодобово слухають звуки вибухів та стрілянину, фронт наближається до міста.

У Кремінній на Луганщині ситуація залишається напруженою. За останній місяць обстановка у місті ускладнилася, через спеку та обстріли люди намагаються зайвий раз не виходити з дому, повідомляє Час Пік.

В окупованій Кремінній вже два тижні немає нормального електропостачання. Іноді світло з'являється, але ненадовго й не скрізь. Але з цими бідами місцеві жителі вже навчилися жити, більше їх турбує інше - безперервні бойові дії.

За словами місцевих жителів, інтенсивність боїв наростає й багато хто впевнений, що ЗСУ підійшли до міста впритул. Місцеві жителі і вдень, і вночі чують звуки "виходів" та "прильотів", роботу російської ППО та артилерії, а також автоматні черги. Останні дуже лякають місцевих любителів "руського миру", які бояться, що до міста можуть зайти українські ДРН.

Вранці 18 серпня у Кремінній пролунали вибухи й багато хто подумав, що до міста увійшли українські військові. Пізніше підконтрольні окупантам інформаційні ресурси повідомили про влучання у російський склад з БК. Чимало неприємностей окупантам завдають й українські дрони, які, за словами окупантів, "літають як у себе вдома".

При цьому окупаційні медіа розповідають, що незважаючи на всі складнощі, "Кремінна живе": магазини та аптеки працюють, люди копаються на городах, пенсії платять, наслідки обстрілів усуваються.

Тільки ось між "жити" та "виживати" - є різниця...

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

"Кремінна. Вата про стабільність у місті", - йдеться у повідомленні.

Оккупированная Кременная Оккупированная Кременная Оккупированная Кременная

Читайте також: Житло стало доступнішим? Важливе рішення Кабміну відкриває переселенцям можливості придбати власну нерухомість

Читайте ще: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк