04.09.2024, 09:34

"Равшани та Джамшути роблять": У мережі показали, як виглядають квартири у "відремонтованих" будинках Сєвєродонецька

Ремонты в Северодонецке / Скриншот с видео

У мережі з'явилося свіже відео з окупованого Сєвєродонецька. Місцеві жителі показали, як виглядають квартири у будинках, які російські пропагандисти називають "відновленими".

Російська пропагандисти та окупаційна влада Сєвєродонецька люблять "правдиво" розповідати про "відновлення" міста та показувати "красиві картинки" з різнокольоровими будинками. Що ховається за фасадами "відремонтованих" будинків - показують місцеві жителі, повідомляє Час Пік.

Російським телеглядачам показують сюжети про те, як "відроджується та відновлюється" Сєвєродонецьк на Луганщині. Перекопані вулиці з новими трубами, будматеріали біля будинків, фото з російськими будівельниками та різнокольорові будинки...

Що ховається під "красивою обгорткою", знають лише місцеві жителі. Господар квартири, що знаходиться за адресою пр-кт Космонавтів, 13 в окупованому Сєвєродонецьку, показав, як виглядає його квартира. До речі, квартира знаходиться у "відновленому" пофарбованому будинку - зовні цукерка, а всередині...

"Зате зовні пофарбували, рашня як завжди, у показуху тільки і вміють", "Міраж відновлення та старанної роботи у підшефних регіонах", "Розпил бабла...", "Як завжди, морду намалювали, а дупа засрата", "Равшани та Джамшути роблять, це спецi першокласнi, с кривими руками","Бачила відео де будинок після їхньої покраски вже облупився ,"нє пройшло і полгода". Все до чого доторкається рука загарбників перетворюється на лайно...", - пишуть українці у коментарях під відео.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Читайте також: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте ще: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк