10.09.2024, 21:58

"Як могли, так і написали": У мережі сміються з грамотності нових "мешканців" Луганська та Маріуполя

Иллюстративное фото

На захоплених територіях Донбасу окупанти намагаються зробити місцевих жителів "руськими". Але, як виявилося, самі росіяни, які переїжджають у "нові російські регіони", російську мову знають "на двійочку".

Ні для кого не є секретом, що Кремль намагається на захоплених територіях замінити місцеве населення на росіян, щоб ніщо, навіть мова, не нагадували про Україну. Проте "понаїхавших", які заполонили Луганськ, Донецьк, Маріуполь та багато інших міст т.зв. "ЛНР" та "ДНР", назвати руськими складно, повідомляє Час Пік.

"Великою і могутньою" російською мовою, яку намагаються "укорінити" окупанти на захоплених територіях, не володіють навіть самі "понаїхавші" росіяни.

Telegram-канал "Mash на Донбасі" звернув увагу на табличку з маршрутом, встановлену у луганській маршрутці та покажчик, встановлений у Маріуполі.

"Ловіть міні-тест з російської мови від луганських маршрутників та маріупольських шляховиків...", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні.

Зазначається, що у луганському АТП винними "призначили" працівників друкарні, а чиновники Маріуполя "кивають" на Автодор, працівники якого займалися встановленням покажчика...

"Це не перший покажчик у Маріуполі з помилкою", "Це справа рук Джамшута чи Івана-дурня", "У мене немає слів", "Як могли, так і написали...", "Та там не тільки Горькова, там і Руссь, і Кристал, і ЖД Воказал", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

новости соцсетей новости соцсетей

Судячи з "якісних" ремонтів, "грамотних" покажчиків, "відмінної" медицини - на ВОТ заїхали "першокласні" спеціалісти, які навчатимуть, лікуватимуть, виховуватимуть, будуватимуть, вказуватимуть, командуватимуть... Нічого хорошого від цього чекати не доводиться!

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте ще: Купуй українське - отримуй "винагороду": як працює програма "Національний кешбек"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк