13.05.2021, 22:21

Ізраїль оголосив мобілізацію дев'яти тисяч резервістів

Ольга Романец | Всі новини автора
Израиль

Прес-служба Міністерства оборони Ізраїлю повідомила, що глава відомства Бені Ганц уповноважив армію оборони Ізраїлю в терміновому порядку набрати ще 9 тисяч резервістів.

У повідомленні наголошується, що міністр оборони прийняв таке рішення після оцінки ситуації в області безпеки, передає Час Пік.

"Міністр оборони Бені Ганц уповноважив ЦАХАЛ набрати ще 9 тисяч резервістів в терміновому порядку відповідно до оперативних потреб після оцінки ситуації в області безпеки", - йдеться в повідомленні.

ЦАХАЛ буде мобілізувати резервістів з бойових частин і підрозділів, що беруть участь в операції "стража стін" проти бойовиків ХАМАС.

Міністерство закордонних справ дало рекомендації громадянам України, у зв'язку з погіршенням ситуації безпеки на території Держави Ізраїль і Палестини.

"У зв'язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння, яке супроводжується ракетно-мінометними обстрілами населених пунктів і масовими заворушеннями в багатьох містах Ізраїлю, Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок в держави Ізраїль і Палестину", - йдеться в повідомленні МЗС.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: