Фермер з Нової Зеландії вперше створив молоко з кабачків
Про соєве, мигдальне та кокосове молоко чули всі, а ось молоко з кабачків - це щось нове. Саме таке молоко вдалося виготовити фермеру з Нової Зеландії.
Агроном Хоук Шейн Ньюман вирощує японський сорт кабачків - кабочу, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.
Разом з шеф-кухарем Сачі Номура він вперше реалізував ідею виготовити з цього сорту кабачків молоко - кабочамілк, яке незабаром має надійти на ринок.
Варто відзначити, що цей продукт точно припаде до смаку веганам, оскільки в ньому немає нічого від тваринного світу. Кабочамілк не містить штучних ароматизаторів і барвників, без ГМО та холестерину.
Примітно, що зберігати це молоко не обов'язково в холодильнику, воно довго залишається свіжим за кімнатної температури.
Користь кабочамілк безсумнівна. До його складу входять залізо, вітаміни А, С, бета-каротин і багато клітковини.
Для виготовлення молока з кабачків відправляються овочі нижчої якості, які втратили товарний вигляд.
На сьогоднішній день йде робота над тим, щоб поставляти кабочамілк в Японію та Корею.
Читайте також:
Вперше за всю історію спостережень у Гренландії пройшов дощ, а не сніг
В Україні виявили небезпечне для життя морозиво: який продукт не можна купувати
Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк. |