05.10.2021, 08:51

Цукерберг опустився на 6 місце в рейтингу мільярдерів Forbes через збій Facebook, WhatsApp та Instagram

Марк Цукерберг

Статки засновника Facebook Марка Цукерберга зменшилися майже на 7 мільярдів доларів всього за кілька годин. На цьому позначилися збої в Facebook, Instagram та WhatsApp.

Статок Марка Цукерберга на тлі глобального збою в роботі компанії та належних їй соцмереж знизився на 5,57%, або 6,8 млрд доларів, що випливає з рейтингу мільярдерів Forbes, який оновлюється в реальному часі, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Марк Цукерберг через збій Facebook, Instagram та WhatsApp втратив близько 6,6 млрд дол. і зараз вже на 6 місці в рейтингу мільярдерів Forbes.

Збій, що стався в роботі Facebook, Instagram та WhatsApp, називають найбільшим з 2008 року. Серйозні збої в роботі інтернет-месенджерів накрили весь світ. Користувачі з Америки, деяких країн Європи та Азії більше 10 годин годин не могли потрапити в популярні соціальні мережі.

Нагадаємо, глобальний збій в роботі Facebook, WhatsApp, Instagram стався ввечері 4 жовтня. Не працювали як мобільні додатки, так і сайти перерахованих сервісів.

"Нам відомо, що у деяких людей виникають проблеми з доступом до наших додатків та продуктів. Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше повернути все в норму, і приносимо вибачення за можливі незручності", - написало керівництво Facebook на своїй сторінці в Twitter.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк